Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayarak kaçmak

Rüyada zıplayarak kaçmak

Rüyada zıplayarak kaçmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kötü sözler duylacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, eğlenceli günler geçireceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayarak kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada zıplayarak kaçmak tüm fırsatları değerlendireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada zıplayarak koşmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan kedi görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan maymun görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, anne baba dualarının alınacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan pire görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada zıplayan balık görmek iş yaşantısında hırslanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments