Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayarak uçmak

Rüyada zıplayarak uçmak

Rüyada zıplayarak uçmak canının sıkılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçmak gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Rüyada zıplayarak uçmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayıp uçmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada zıplayan akrep görmek hakkı olanlara kavuşacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, durumun değişmesine tabir olunur.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan bebek görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına tabir olunur.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan tavşan görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments