Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan bebek görmek

Rüyada zıplayan bebek görmek

Rüyada zıplayan bebek görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan bebek gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada zıplayan bebek görmek insanları hak yoluna çağıracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada zıplayarak yürümek sorunlarını gidereceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Rüyada zıplayan çekirge görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan maymun görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan fare görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kedi görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada zıplayarak gitmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan köpek görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments