Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, oldukça büyük başarılara, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Hayranlarınız her tür desteği vermeye hazır.Evden çalışmanız para biriktirmenizi ya da tasarruf yapmanızı, yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler bir yatırımınızla ilgili avantaj elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayan tavşan görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Rüyada suda zıplayan balık görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada zıplayarak gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan akrep görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan köpek görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments