Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan akrep görmek

Rüyada zıplayan akrep görmek

Rüyada zıplayan akrep görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, anne babayla ters düşüleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan akrep gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada zıplayan akrep görmek yeni bir sayfa açacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret eder.

Rüyada zıplayarak yükselmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada zıplayan top görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulur.

Rüyada zıplayan yılan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada zıplayan balık görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments