Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayarak koşmak

Rüyada zıplayarak koşmak

Rüyada zıplayarak koşmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayarak koşmak gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Rüyada zıplayarak koşmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan böcek görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Rüyada zıplayarak uçmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada zıplayan bebek görmek hastalıklarının düzeleceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek ticaret ehli kişi olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan balık görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments