Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan böcek görmek

Rüyada zıplayan böcek görmek

Rüyada zıplayan böcek görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zıplayan böcek gördüyseniz:

  • Bazen insanların üzerinde tartışarak birbirini anlaması daha kolay olabiliyor.

Rüyada zıplayan böcek görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan yılan görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, maddi zararını karşılayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan inek görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayıp uçmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, arabuluculuk yapılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına inanılır.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek huzurlu bir insan olacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada zıplayıp düşmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işarettir.

Rüyada zıplayarak kaçmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments