Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan balık görmek

Rüyada zıplayan balık görmek

Rüyada zıplayan balık görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan balık gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada suda zıplayan balık görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine inanılır.

Rüyada zıplayan balıklar görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan balık görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments