Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden zıplayarak inmek

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan pire görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan kedi görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada zıplayarak kaçmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan köpek görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada zıplayan tavşan görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek terfi alamayacağına, beklediklerini duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan örümcek görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments