Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan kurbağa görmek

Rüyada zıplayan kurbağa görmek

Rüyada zıplayan kurbağa görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada zıplayan kurbağa gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayarak kaçmak onları gücendireceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan birini görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan çekirge görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments