Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zindana atılmak

Rüyada zindana atılmak

Rüyada zindana atılmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zindana atılmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Rüyada zindana atılmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zindandan kaçmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada zindandan çıkmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada zindanda olmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada zindanda olduğunu görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Rüyada zindana kapatılmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zindan görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada kendini zindanda görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerinin iyi gideceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments