Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini zindanda görmek

Rüyada kendini zindanda görmek

Rüyada kendini zindanda görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, dertlerin günden güne artacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini zindanda gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Rüyada zindandan çıkmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini zindanda görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada zindana atılmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada zindandan kaçmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada zindanda olmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada zindandan kurtulmak kendi işini kurup başına geçeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Rüyada zindana kapatılmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada zindan görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments