Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zindandan çıkmak

Rüyada zindandan çıkmak

Rüyada zindandan çıkmak yeni bir işe gireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zindandan çıkmak gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Rüyada zindandan çıkmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalet eder.

Rüyada zindandan kurtulmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Rüyada zindan görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işarettir.

Rüyada zindanda olmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada zindanda olduğunu görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onurlu bir hayat süreceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada zindana girmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada zindandan kaçmak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada zindana atılmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments