Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zindan görmek

Rüyada zindan görmek

Rüyada zindan görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada zindan gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada zindan görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada zindana kapatılmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada zindana atılmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işarettir.

Rüyada zindanda olduğunu görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini zindanda görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada zindana girmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada zindandan kurtulmak neşesinin de yerine geleceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine tabir olunur.

Rüyada zindandan çıkmak parasını ve malını kaybedeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments