Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zindanda olmak

Rüyada zindanda olmak

Rüyada zindanda olmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, mutluluğunun daim olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret eder.

Rüyada zindanda olmak gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada zindandan kurtulmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, hanesinin bollukla dolacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zindandan çıkmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zindanda olduğunu görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet eder.

Rüyada zindanda olmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zindan görmek borçlarını bitireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zindana kapatılmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına delalet eder.

Rüyada zindana girmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zindana atılmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments