Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zindana kapatılmak

Rüyada zindana kapatılmak

Rüyada zindana kapatılmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada zindana kapatılmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada zindana kapatılmak hastalıklarının azalacağına, düşmanını alt edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada zindandan çıkmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, maddi açıdan zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada zindan görmek acı veren kazalara, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada zindandan kaçmak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, istediği oranda da eğleneceğine işaret eder.

Rüyada zindana atılmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada zindanda olmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Rüyada zindandan kurtulmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada zindana girmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments