Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zindanda olduğunu görmek

Rüyada zindanda olduğunu görmek

Rüyada zindanda olduğunu görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, razı geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada zindanda olduğunu gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada zindanda olmak keyfinin olmayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına alamet eder.

Rüyada zindan görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zindandan kurtulmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, şansın kaçacağına rivayet eder.

Rüyada zindana atılmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada zindandan kaçmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini zindanda görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zindana kapatılmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hırpalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zindanda olduğunu görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, rahata kavuşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments