Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zindandan kaçmak

Rüyada zindandan kaçmak

Rüyada zindandan kaçmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine tabir olunur.

Rüyada zindandan kaçmak gördüyseniz:

  • İş birliğine, ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu olmanız beklentilerinizin veya diğerlerinin sizden beklediklerinin üzerinde performans göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada zindandan kaçmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zindandan çıkmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zindan görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada zindandan kurtulmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada zindana girmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ümitlerinin son bulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Rüyada zindanda olduğunu görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada zindanda olmak işinde dar boğaza gireceğine, inancından sapacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada zindana atılmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments