Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziftli yolda yürümek

Rüyada ziftli yolda yürümek

Rüyada ziftli yolda yürümek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ziftli yolda yürümek gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Rüyada ziftli yolda yürümek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, duymadığı sözleri duyacağına işaret eder.

Rüyada zifte düşmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zift kusmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine inanılır.

Rüyada zifte basmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, başarılarının devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zifte batmak her nimetin lezzetine varacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zift görmek sorunların günden güne daha da artacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zift aktığını görmek rahat şekilde geçineceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada zift içmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments