Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zifte düşmek

Rüyada zifte düşmek

Rüyada zifte düşmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, şansının artacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, harama göz dikmeyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, evini ve ailesini unutacağına inanılır.

Rüyada zifte düşmek gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Rüyada zifte düşmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, haneden birinin ayrılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zifte basmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ziftli yol görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete tabir olunur.

Rüyada zift yol görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada zift kusmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zift görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada zift yağdığını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ziftli yolda yürümek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments