Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zifte basmak

Rüyada zifte basmak

Rüyada zifte basmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, borçlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, maneviyata yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zifte basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada zifte basmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bereketli işler yapacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada asfalt zifti görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işarettir.

Rüyada zift içmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada zift yağdığını görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zift temizlemek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada zifte batmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Rüyada zift görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Rüyada zift yemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments