Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zift içmek

Rüyada zift içmek

Rüyada zift içmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, malvarlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada zift içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Rüyada zift içmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zift yemek eğlenceli ortamlara gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zifte batmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada zift yağdığını görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada siyah zift görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ziftli yolda yürümek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, günahkâr olacağına rivayet eder.

Rüyada zift yol görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zift kusmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments