Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zift aktığını görmek

Rüyada zift aktığını görmek

Rüyada zift aktığını görmek büyük işlere girileceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, süzüleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işarettir.

Rüyada zift aktığını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada zift aktığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zift yol görmek başarılarının her geçen gün artacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada asfalt zifti görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada zift kusmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ziftli asfalt görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ziftli yol görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, işte de mutlu olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Rüyada zift temizlemek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada zift yemek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments