Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zift kusmak

Rüyada zift kusmak

Rüyada zift kusmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Rüyada zift kusmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Rüyada zift kusmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zifte batmak maddi sorumluluklarının artacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zifte bulanmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, zorluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada zift aktığını görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada zift görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zifte düşmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada ziftli yolda yürümek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada asfalt zifti görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kızgınlıkların geçeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments