Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zifte batmak

Rüyada zifte batmak

Rüyada zifte batmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sağlığının yerinde kalacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada zifte batmak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada zifte batmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Rüyada zift temizlemek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada siyah zift görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada zift yol görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, zararlarını telafi edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziftli yolda yürümek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt zifti görmek anne babaya müjde verileceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zift aktığını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada zifte düşmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments