Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zift görmek

Rüyada zift görmek

Rüyada zift görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada zift gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Rüyada zifte bulanmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada zift yağdığını görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada zift görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zifte düşmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada zift içmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah zift görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ziftli yol görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zifte basmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments