Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziftli asfalt görmek

Rüyada ziftli asfalt görmek

Rüyada ziftli asfalt görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ziftli asfalt gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ziftli asfalt görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada asfalt zifti görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, evlatlarından memnun olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ziftli yolda yürümek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hayırlı işlere girileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zift aktığını görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zift yol görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada zift yağdığını görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada zift kusmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zift içmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments