Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zift yağdığını görmek

Rüyada zift yağdığını görmek

Rüyada zift yağdığını görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, iyilik ve hayır bulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada zift yağdığını gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Rüyada zift yağdığını görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zift temizlemek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zift aktığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zift yol görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, adaletin geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına inanılır.

Rüyada ziftli yolda yürümek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zifte basmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada asfalt zifti görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziftli yol görmek sorunların teker teker aşılacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments