Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalt zifti görmek

Rüyada asfalt zifti görmek

Rüyada asfalt zifti görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, tecrübe sahibi olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulur.

Rüyada asfalt zifti gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Rüyada ziftli asfalt görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada asfalt zifti görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zift dökmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kurtuluşu bulacağına yorulur.

Rüyada zift aktığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada zifte düşmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada zift yemek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Rüyada siyah zift görmek zenginlik elde edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada zift içmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, dini inançların güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments