Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zift yol görmek

Rüyada zift yol görmek

Rüyada zift yol görmek helal kazanca sahip olunacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sermayesinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zift yol gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada ziftli yol görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zift yol görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zift kusmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, elindeki imkanların artacağına alamet eder.

Rüyada zift yağdığını görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eğleneceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada zifte bulanmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada zift aktığını görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada zift yemek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Rüyada zift içmek arzularınızın gerçekleşeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments