Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zifte bulanmak

Rüyada zifte bulanmak

Rüyada zifte bulanmak başarılarının düşeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Rüyada zifte bulanmak gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Rüyada zifte bulanmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada zifte basmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada zifte düşmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziftli yol görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada zift yol görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına yorulur.

Rüyada zift dökmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada zift aktığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada zifte batmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments