Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziftli yol görmek

Rüyada ziftli yol görmek

Rüyada ziftli yol görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işine dört elle sarılacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziftli yol gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada zift yol görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Rüyada ziftli yol görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada asfalt zifti görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zift görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işaret eder.

Rüyada zift kusmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada zift temizlemek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına tabir olunur.

Rüyada zift aktığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zifte bulanmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments