Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zift dökmek

Rüyada zift dökmek

Rüyada zift dökmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet eder.

Rüyada zift dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada zift dökmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zifte düşmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada zift yağdığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalet eder.

Rüyada zift yol görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zift görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada zifte bulanmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah zift görmek bundan da son derece mutlu olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada zift yemek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kırgınlık yaşanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments