Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık oltasına takılmak

Rüyada balık oltasına takılmak

Rüyada balık oltasına takılmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, esenliğe kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bir organizasyona katılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulur.

Rüyada balık oltasına takılmak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Rüyada balık oltasına takılmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltaya takılmak hayır ve bereketin artmasına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada oltayla balık yakalamak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık oltası görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kudret ve destek olacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla balık tutmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına yorulur.

Rüyada olta balık tutmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, hem yeni yerler göreceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalettir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, onları tebrik edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments