Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltaya takılmak

Rüyada oltaya takılmak

Rüyada oltaya takılmak kötü yönde hareket edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada oltaya takılmak gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Rüyada balık oltasına takılmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada oltaya takılmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak ticaretinin gelişeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada oltaya yem takmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık oltası almak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kazanılan paranın artacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada suya olta atmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltaya yakalanmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments