Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla balık yakalamak

Rüyada oltayla balık yakalamak

Rüyada oltayla balık yakalamak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işsiz ise işe gireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık yakalamak gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, tatsız durumların yaşanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla balık yakalamak hayırsız olaylar yaşayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada oltayla köpek yakalamak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına yorulur.

Rüyada oltayla timsah yakalamak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada olta balık tutmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada oltayla balık tutmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments