Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık oltası görmek

Rüyada balık oltası görmek

Rüyada balık oltası görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada balık oltası gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada oltada balık görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek zor günlerin sona ereceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık oltası görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık oltasına takılmak düşmanlarla beraber oturmaya, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada oltayla balık yakalamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments