Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla balık tutmak

Rüyada oltayla balık tutmak

Rüyada oltayla balık tutmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya kültürleri daha iyi tanımanız hayata farklı gözle bakmanıza yardım edebilir.

Rüyada olta balık tutmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kederinin dağılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalettir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Rüyada oltayla balık tutmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek dertlerden kurtulmaya, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada oltayla balık yakalamak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada balık oltası bulmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments