Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olta balık tutmak

Rüyada olta balık tutmak

Rüyada olta balık tutmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada olta balık tutmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Rüyada olta balık tutmak kudret sahibi olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltayla balık tutmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalettir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada oltayla balık avlamak sahip olduğu nimetin artacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada balık oltası almak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments