Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla köpek balığı tutmak

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak geride bırakacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kendisi paralayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, gelirinin düşeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak maddi durumunun düzeleceğine, muradınıza ereceğinize, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada olta balık tutmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla balık tutmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada oltayla köpek yakalamak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık avlamak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık oltası almak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments