Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin sulamak

Rüyada zeytin sulamak

Rüyada zeytin sulamak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada zeytin sulamak gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Rüyada zeytin ağacı sulamak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada zeytin sulamak büyük bir aşk yaşayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ekin tarlası sulamak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, canın derdine düşeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada çiçeği sulamak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, mal mülk sahibi olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik sulamak kötü haberlerin alınacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak şan şöhret kazanacağına, itibarının ve makamının artacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada at sulamak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada saksı çiçeği sulamak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments