Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin ağacı sulamak

Rüyada zeytin ağacı sulamak

Rüyada zeytin ağacı sulamak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Rüyada zeytin ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Rüyada zeytin ağacı sulamak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, güzel bir haber almaya rivayet eder.

Rüyada zeytin sulamak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavak ağacı sulamak işlerin büyük başarılar getireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada kayısı ağacı sulamak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacı sulamak anne baba dualarının alınacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, büyük borçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada hortumla ağaç sulamak kötü bir duruma düşürüleceğine, rahat edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada limon ağacı sulamak gayrimenkul işine girileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments