Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik sulamak

Rüyada yeşillik sulamak

Rüyada yeşillik sulamak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik sulamak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Rüyada yeşil ağaç sulamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yeşil çiçek sulamak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan sulamak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanı sulamak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada yeşillikleri sulamak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik sulamak rahata kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil biber sulamak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki sulamak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments