Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dikmek ve sulamak

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç dikmek sulamak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, derdin sona ereceğine yorulur.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bahçe ağaç sulamak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada kayısı ağacı sulamak sorunlarının her geçen gün azalacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut ağacı sulamak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç suladığını görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments