Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at sulamak

Rüyada at sulamak

Rüyada at sulamak rekabet edebilme gücünün artacağına, verimin her geçen gün artacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kendisini yıpratacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada at sulamak gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada at sulamak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tütün sulamak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul sulamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma ağacı sulamak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine yorulur.

Rüyada yufka sulamak kısmetli bir işe atılmaya, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işarettir.

Rüyada inekleri sulamak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada çam fidanı sulamak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, onları tebrik edeceğine rivayet eder.

Rüyada boş tarlayı sulamak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments