Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin silkelemek

Rüyada zeytin silkelemek

Rüyada zeytin silkelemek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, ilim irfan sahibi olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada zeytin silkelemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada zeytin silkelemek daha güçlü hale geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada soba silkelemek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkelemek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı silkelemek üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Rüyada dut ağacı silkelemek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum silkelemek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments