Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba borusu silkelemek

Rüyada soba borusu silkelemek

Rüyada soba borusu silkelemek kendisini daha rahat hissedeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kazancının da artacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kendisiyle övüneceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret eder.

Rüyada soba borusu silkelemek gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada soba borusu silkelemek ofisteki ağız tadının kaçacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine inanılır.

Rüyada soba silkelemek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofra bezi silkelemek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada tozlu halı silkelemek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan halı silkelemek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, geride bırakacağına inanılır.

Rüyada zeytin silkelemek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birşey silkelemek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak silkelemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments