Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacı silkelemek

Rüyada dut ağacı silkelemek

Rüyada dut ağacı silkelemek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacı silkelemek gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada dut ağacı silkelemek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada elma ağacı silkelemek sahip olacağı malın faazlalığına, kendi işini kurup başına geçeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işarettir.

Rüyada ağaç silkelemek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek üzüleceğine ve kırılacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceviz silkelemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işaret eder.

Rüyada sofra silkelemek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı silkelemek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet eder.

Rüyada halı silkelemek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments