Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba silkelemek

Rüyada soba silkelemek

Rüyada soba silkelemek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, neşeleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

Rüyada soba silkelemek gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Rüyada soba borusu silkelemek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba silkelemek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada toz silkelemek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet eder.

Rüyada balkondan halı silkelemek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada karınca silkelemek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işinden evine gidip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç silkelemek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada elma silkelemek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sofra bezi silkelemek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments