Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı silkelemek

Rüyada kayısı silkelemek

Rüyada kayısı silkelemek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı silkelemek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermelisiniz.

Rüyada kayısı silkelemek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada elma silkelemek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada birşey silkelemek keyiflerinin yerinde olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Rüyada soba silkelemek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sofra silkelemek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada elma ağacı silkelemek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır silkelemek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments